tension !

disini saya ingin menyatakan yg saya tension, cm bngang je duk kt umah ni...da la kantoi mcm2 pastu xcukup lg, aku xboleh kuar n phone aku kene amik....saket lak ati aku, nk sgt phone tu amik la , aku bkn kesah pon....nk sound dpn2 kang derhake plak , xpe2 tunggu la lps ni aku bli blackberry...aku terpakse la idup sendiri lps ni, aku xnk la menyusah kn family aku lg...aku boleh carik duet sndri la, sume org cm bngang...maleh lak aku nk duk kt umah ni lg, aku boleh bla la dr umah ni....tension btol la mcm ni, sume cm bngang , nk ikot kpale dy je...yg BODOH SANGAT ni knpe, xphm btol la aku kalau cmni....maleh aku nk amik tau psl family ni lg, aku xharap kn duet abg2 aku la so, korg jgn nk cm bngang.....aku xpenah mintk 1sen pon dr kau tp kau plak yg lebih2, pdhal kau bkn penah bg aku pape pon...aku xpenah mintk la duet kau, kau bajet cm baik je nk ajar aku la ape la , tp kau xtgk diri kau tu cmne...nk ckp aku bngang, tp kau lg bngang , nk sound org mcm la kau pndai sgt...aku xske la mcm ni, xspotting lngsung , nk ikot kpale kau je...g mampos lah, aku xkesah la kalau kau xde , nk nasihat org tp tgk la diri tu dlu ... bangang gle !

ini lah dia bdk xsedar diri

nk bincang psl kwn ni kn, mmg susah la , xsume org yg kte suke n everybody not perfect rigth? hmm, aku ade la sorg mmbe ni, name dia xbleh bgtau nnti dia terase haha, pegi mampos la sme dia kn...dia tu suke prasan , bajet cm org suke kt dia la,, org cute la kate kn....biar la dia nk prasan ke ape ke, aku xkesah sgt tp jgn la smpai awek mmbe sndri pon nk try....pastu buat cte bkn2 kt awek aku, spe xsket ati kalau cmtu , dia nk sruh awek aku buat mcm2 lak,,...nseb naik la wek aku ni xlurus bendul sgt n dia syg kn aku so pndai2 la dia pkir , yg mmbe aku tu pon bkn nye kacak sgt,, kalau di tgk kn kt cermin jimmy lg kacak hahaha....kalau btol la dia tu kacak sgt , xpyh la sume org dia nk try,,...kalau nk try tu ok lg, ini tak...belom pape lg da ckp mcm2, bajet cm dpt je awek yg dia nk usha tu , pdhal rupe betine yg dia nk usha tu xdela seindah mne, lg nk kerek2....aku malas nk ckp mcm2 kt dia t dia ckp aku ni kerek la ape la, aku pkir dia mmbe je...korang sume pndai2 la pkir spe bdk tu , yg penting dia xsekacak aku la hahaha,,, guaru je...adew jgk kn org cmni, pelik btol la aku ngan bdk ni , tlg la insaf...xtau malu ke?? ksian la kau, kau xtau org ckp2 psl kau , tp kau lg nk bajet2 ensem....nantak kau lah, maleh nk ckp lg haha...

my life

skolah skolah skolah, bosan la skola...ble nk abes skola ni, lg2 ngan ckgu yg mmg aku xsuke tu...1st ckgu BI , dia buat aku ni cm kuli batak dia plak, pastu skit2 nk marah,,,dia xtgk lg aku punyer gila...yg ckgu BI lame tu da give up mse fom2 tp ble fom4 dtg ckgu BI yg lbeh krg je...sume ckgu BI mmg cmni ea?? sir zainal jela yg ok, xpenah marah2...smpai yg betine2 ni over plak, tnggu la nnti , sesuke ati dia je nk jd kn aku kuli batak dia , xdpt deh....tnggu dan lihat haha, da la bosan g skola , ble ckgu nk masuk klas je aku msti xske sbb sume subjek aku xske blaja except pjk hahaha....sronok la blaja pjk, main futsal je memanjang , bosan nye g skola...kalau sume ckgu best2 xpela tp aku slalu ade job kt skola, nak tau? xpyh la, org tertentu je yg boleh tau hahaha....mcm2 masalah la skang ni,, dgn si buah ati aku tu lg....kt blog ni penuh cte psl dia kn? korang ske ke tak nantak lah, aku pduli ape hahaha....nabila tu kn suke marah aku, kalau korang nk tau la ,,...dia ckp aku ni suke tinggal kn dia sorang2 tp hanya pd waktu mlm je la, nak tau knpe? aku sbanarnye dr dlu xbese sgt tdo lmbat, kalau lmbat pon kul 11 n kdg2 je tdo kul 12 or kul 1....dia ckp aku slalu tinggal kn dia, kalau cmni aku kene la minum kopi 3cawan setiap mlm...ble aku tdo pon dia marah,, pelik la...tdo pon salah lps tu dia ckp dia bosan sorang2 sbb dia tdo lmbat, asyek aku je ikot dia tdo lmbat , cube dia try ikot aku tdo awal plak...hmm, xpelah , awek punyer psl...lps ni i try la td lmbat ye cik nabila,, don't worry , i'm always with u...one more thing, kalau cik nabila ade pape masalah ngan i sila bgtau ye, trus terang je...ckp je yg i ni jahat ke ape ke, xkesah pon...i lg ske kalau org jujur, kn kn kn hahaha.....ape byk plak yg aku taip ni, aku xde idea nk tulis ape kt blog aku ni tp tbe2 lak da terbyk hehe....xpelah, thats all byebye 

my relationship :)

wahh, sedar2 je da 7bln,,,xsaba nk smpai setahun, happy anniversary sayang , love u so much :) ...seronok xterhingga mlm tu, makin syg aku kt dia tu , da la comel plak tu(bg aku jela) haha...byk bnde yg special psl dia, aritu mse bday dia aku ade bg something...nk tau ke? bace la blog dia sndri, aku harap2 kteorg kekal smpai bday aku nnti , t aku plak yg dpt present , lmbat lg la nk bln 6...knpe aku tgk si nabila tu makin2 ari makin comel mcm bf dia hah?? mybe sume sbb aku la kot,, dia cube nk tiru aku la tu hahaha....pg ptg siang mlm aku text ngan dia, xbosan2 pon sbb dia la yg buat kn aku happy , kalau dia xde aku xtau la cmne idup aku...ckp psl present td, nnti kalau time bday aku , aku xtau nk ape...kalau si nabila tu confirm nk hello kitty dia tu, xkn aku pon nk hello kitty kot...xminat lah , mcm pompuan je,,,kang kalau aku mintk boot nike mcm melebih2 plak , bg gule2 hacks due biji ckup la kot hahaha,,...best nye nnti kalau da 26 jun, da la bday aku , selang beberape ari tu plak ckup aku ngan mama dinasour tu setahun..,,..spe mama dinasour? si nabila tu la, dia yg suke sgt dgn dinasour  , aku panggila la dia mama dinasour sbb dia gmok cm dinasour haha...xdela, gurau je syg..okay la, aku n smbung main game cityville aku tu plak, ckup la smpai disini,...assakamualaikum :)

hahaha....

mlm ni terase kebosanan melande, nk tdo da xboleh sbb td den da tdo...si buah ati tu da tdo plak, bosan nye...
kalau aku bosan aku on9 n main cityville, tp bosan jgk....xtau nk buat ape lg dh,,,,pg nnti aku keseorangan lg, nabila tu g skolag plak...bosan nye, ble la nk kuar ngan dy lg , rndu lah kt nabila tu....mase cuti ni aku hang out ngan pa'an n aban jela, jimmy g kedah plak , bosan lah.....hazrik plak tah kemane, awek dy nk balek umah ari rabu t tp dy xtau g jmpot awek dy ke tak....bkn bleh caye pon mamat tu, poning btol la, best doh cuti , kalau xnk skolah boleh x?? msti xboleh kn :( ...,,,g skolah bkn ade cik nabila pon, bosan gle la , time tgh2 mlm ni la aku rase lapa...nk mkn aoe ek? lapa siot, cne ni? mkn jela pape, asl kn ilang rase lapa tu....kpd kwn2 aku yg da lame sgt xjmpe tu, i miss u all....spe suh masuk asrama, kn da xdpt jmpe haha !!.....i gtg, nk mkn haha,,,aku sudah lapar ni , byebye :)