hahaha....

mlm ni terase kebosanan melande, nk tdo da xboleh sbb td den da tdo...si buah ati tu da tdo plak, bosan nye...
kalau aku bosan aku on9 n main cityville, tp bosan jgk....xtau nk buat ape lg dh,,,,pg nnti aku keseorangan lg, nabila tu g skolag plak...bosan nye, ble la nk kuar ngan dy lg , rndu lah kt nabila tu....mase cuti ni aku hang out ngan pa'an n aban jela, jimmy g kedah plak , bosan lah.....hazrik plak tah kemane, awek dy nk balek umah ari rabu t tp dy xtau g jmpot awek dy ke tak....bkn bleh caye pon mamat tu, poning btol la, best doh cuti , kalau xnk skolah boleh x?? msti xboleh kn :( ...,,,g skolah bkn ade cik nabila pon, bosan gle la , time tgh2 mlm ni la aku rase lapa...nk mkn aoe ek? lapa siot, cne ni? mkn jela pape, asl kn ilang rase lapa tu....kpd kwn2 aku yg da lame sgt xjmpe tu, i miss u all....spe suh masuk asrama, kn da xdpt jmpe haha !!.....i gtg, nk mkn haha,,,aku sudah lapar ni , byebye :)